Skal du male lejlighed Frederiksberg eller i resten af København?

Vi udfører…

… næsten alle mindre og mellemstore malerjobs og endda helt små opgaver. Vi har ydermere stort fokus på, hvis du skal male lejlighed Frederiksberg eller i resten af København. De typiske opgaver vi varetager er følgende: Lejligheder, huse, ejendomme, stuer, værelser, filtopsætning, facader, vinduer, osv.


“Den lille købmand”
Indenfor malerfaget betragter vi firmaet som “den lille købmand”, da vi forsøger at ekspedere vores kunder hurtigt og rykke forholdsvist hurtigt ud, hvis nogen står med en hastesag. Dette er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at kunden ikke bliver behandlet ordentligt, tværtimod, kunderne hos os får særbehandling og vil igennem hele processen føle et nært forhold til os, i og med at vi er en mindre virksomhed, hvor hver kunde altid er i centrum.


Vi er specialiseret i…
Som nævnt før er vi specialiseret i at male lejlighed Frederiksberg, men er derudover også specialister i pæne maler-reparationer, og vi udfører en del “brandslukninger”, hvor der evt. er opstået panik eller problemer med f.eks. tidsplanen i et projekt, eller hvor noget andet er kørt galt, eller kunden er løbet sur i at male selv, blevet brændt af af andre håndværkere, osv. Vi har derudover ikke noget imod at efterreparere efter andre eller at deltage i kundens “gør-det-selv-projekt”, men vi er glade for den grad, hvor vi kan få lov til at deltage.

Vi udfører en del skader, især vandskader på lofter og skader på døre og karme f.eks. efter indbrud og ofte noget, som skal udføres hurtigt. Her kan vi iøvrigt anbefale en rigtig god og pålidelig tømrer/snedker, som vi arbejder sammen med.

Vi laver endvidere en del grafitti-malerreparationer. (Her har vi iøvrigt nogen gode ideer og forslag!).

3 gode grunde til at vælge os
– Stort fokus på kunden!
– Pålidelig arbejdskraft!
– Stort felt af arbejdsområder!

Mobil 26200020

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

kontakt mig gerne for en uforb. samtale og evt. et uforb. tilbud.

Mobil 26200020

male lejlighed Frederiksberg